fbpx

Vrijwilligerswerk bij Muziekpodium DJS

Maak deel uit van ons muzikale avontuur!

Bij Muziekpodium DJS draait alles al ruim 75 jaar op inzet van enthousiaste vrijwilligers. Ben jij klaar om je steentje bij te dragen en samen met ons maar liefst 90 prachtige concerten per jaar mogelijk te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek een inspirerende omgeving

Als vrijwilliger bij Muziekpodium DJS kom je terecht in een inspirerende omgeving waar je niet alleen waardevolle ervaring kunt opdoen, maar ook nieuwe mensen leert kennen. Onze organisatie biedt diverse activiteiten en functies, zodat er altijd wel iets is wat bij jou past.

Werk flexibel en geniet van voordelen

Als vrijwilliger bij Muziekpodium DJS ben je gemiddeld 1 tot 2 avonden per maand actief. Daarnaast kun je profiteren van speciale vrijwilligersfaciliteiten, zoals gratis concertbezoeken. Zo kun je niet alleen bijdragen aan onze missie, maar ook zelf genieten van de prachtige muziek die ons podium te bieden heeft.

Vol enthousiasme?

Voel je het enthousiasme al bruisen? Vul dan nu dit formulier in en stuur het naar ons op. Onze vrijwilligerscoördinator neemt vervolgens contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek zal zij je uitgebreid informeren over wat vrijwilligerswerk bij Muziekpodium DJS precies inhoudt. Samen met jou zal ze ook kijken welke functie het beste aansluit bij jouw interesses en talenten.

Ontdek jouw ideale functie. Hieronder vind je een overzicht van enkele functies die wij momenteel bieden.

Doe mee en maak het verschil!

Of je nu wilt bijdragen aan onze marketinginspanningen, bezoekers wilt verwelkomen, het beste geluid wilt garanderen of prachtige foto’s wilt maken, er is altijd een rol voor jou bij Muziekpodium DJS. Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde vrijwilligers en help mee om ons muzikale avontuur tot een groot succes te maken!

Samen kunnen we een positieve impact hebben op de lokale muziekscene en de gemeenschap. Wacht niet langer en word vandaag nog een waardevol onderdeel van Muziekpodium DJS. Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om muziek voor iedere en toegankelijk te maken.

Vrijwilligerswerk bij Muziekpodium DJS

PR & social media expert

Muziekpodium DJS, een uniek muziekpodium met een passie voor jazz, blues en wereldmuziek, is op zoek naar een enthousiaste Social Media medewerker (vrijwilliger). Als onderdeel van ons team draag je bij aan de promotie van onze evenementen en breng je de magie van livemuziek naar een breder publiek.

Als Social Media medewerker van Muziekpodium DJS werk je samen met de Communicatiecommissie om o.a. onze Social Media activiteiten te coördineren. Je speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van onze communicatiestrategie, met als doel een zo groot mogelijk bereik te realiseren, inclusief jongere doelgroepen.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent goed bekent met de inzet en mogelijkheden van Social Media. Je begrijpt welke kanalen aansluiten bij verschillende doelgroepen en weet hoe je ze effectief kunt inzetten om ons publiek te bereiken.
  • Je bent een creatieve pionier en experimenteert graag om het maximale bereik uit onze Social Media kanalen te halen.
  • Je bent beschikbaar voor gemiddeld 2 – 4 uur per week.
  • Het is een pluspunt als je een liefhebber bent van (live) muziek.

Wat bieden wij?

Aangezien Muziekpodium een vrijwilligersorganisatie is, kunnen we je helaas geen salaris bieden. Je krijgt wel gratis entree tot al onze concerten en een vrijwilligersvergoeding. Wat we je in ieder geval bieden, is een geweldige ervaring in een creatieve organisatie. Als lid van ons team van toegewijde vrijwilligers krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in event- en festivalcommunicatie. Je hebt de vrijheid om te experimenteren met nieuwe media en je zakelijke en persoonlijke netwerk uit te breiden in de bruisende muziekwereld van Muziekpodium DJS.

Ben jij klaar om je passie voor muziek en Social Media te combineren? Sluit je dan aan bij ons team van gedreven vrijwilligers en draag bij aan het succes van Muziekpodium DJS. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je stem horen in de prachtige wereld van ons muziekpodium.

deur medewerker

Je ontvangt de gasten van Muziekpodium DJS bij de deur. Verkoop tickets of controleert de online bestelde kaarten. Tevens hou je bij hoeveel mensen er zich in het pand bevinden (ivm brandveiligheid etc). Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

geluidstechnicus

Kun jij overweg met ons 16 kanaals FOH systeem en beschik je over de gave de musici op hun gemak te stellen en een concert goed te laten klinken ? Dan komen we heel graag met je in contact! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

host

Gastheer/vrouw. Je ontvangt de band, voorziet ze van consumptiebonnen. Je taak is eigenlijk het goed laten verlopen van de avond. De band op tijd laten starten, glazen ophalen wanneer het nodig is etc. Je springt bij daar waar nodig. Eigenlijk een manusje van alles. Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

barmedewerker

Ben jij handig achter de bar en vind je het leuk om 1 of 2x per maand van een concert te genieten? Goede barmedewerkers zijn altijd welkom! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

klusteam

Ben jij in bezit van 2 rechterhanden, super! Regelmatig zijn er (kleine)klusjes te doen bij Muziekpodium DJS en tijdens de zomerstop krijgt het podium een grote beurt. Kom jij ons helpen ? Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.