fbpx

Vriend worden van Muziekpodium DJS

Muziekpodium DJS bestaat al vanaf 30 april 1947 en is daarmee de oudste muziekclub met eigen podium van Nederland. Wij behoren o.a. tot de groep van Jazzkernpodia in Nederland. DJS draait als stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door zo’n 70 vrijwilligers. Voor onze programmering ontvangt DJS financiële ondersteuning van de sector Cultuur van de gemeente Dordrecht.

Doel van ons podium is om een afspiegeling te geven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van moderne jazz, blues en wereldmuziek en daarmee geïmproviseerde muziek promoten. Daarnaast hebben we oog voor wat er op muziekgebied in Dordrecht gebeurt.

JAZZ, BLUES EN WERELDMUZIEK

Wij presenteren veel uiteenlopende muzieksoorten op ons podium. Per jaar organiseren we bijna 80 live-concerten. U kunt ongeveer het volgende verwachten:

  • Elke vrijdag- en zaterdagavond zijn er concerten. Zowel op het gebied van funk, soul, jazz of world als op het gebied van roots, blues, rock en tributes. 
  • Daarnaast is er veel aandacht voor lokale bands in soortgelijke genres.
  • Verder is er eens per maand een blues jamsessie en een Jazzlab sessie.

VRIENDEN WORDEN?

Wil je korting op tickets en daarmee tegelijk ons podium steunen dan kan dat natuurlijk. Je kunt vriend worden van ons muziekpodium. Daarmee stel je ons in staat ons werk voort te zetten en mooie concerten te blijven programmeren.

Er zijn twee mogelijkheden en beide gelden tot 31 december 2023.

  • Je kunt voor € 30 vrienden met ons worden. Dit geeft je voor al onze concerten recht op 50% korting op de reguliere ticketprijs.
  • Voor € 60 kun je beste vrienden met ons worden. Dit geeft je voor al onze concerten recht op 100% korting op de reguliere ticketprijs!

Vanzelfsprekend staat het je vrij om een hoger bedrag te doneren. Muziekpodium DJS heeft een ANBI-status, dus je kunt het bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 9% BTW

mail de administratie

U kunt (weer) ‘VRIEND’ worden door een mail te sturen naar onze administratie. Klik hiertoe op de onderstaande link.

Sponsoren

Ook sponsors zijn van harte welkom. Klik op onderstaande link als u meer wil weten over de mogelijkheden.

Stuur een email naar de administratie