Podium DJS bestaat al ruim 70 jaar en draait sinds de oprichting in 1947 uitsluitend op vrijwilligers. Dit leuke en intieme podium staat bekend om haar brede muziekprogrammering want naast Jazz, Blues en Wereldmuziek komen ook met grote regelmaat Soul, Funk, Afrobeat en aanverwante stijlen voorbij. Voor ieder wat wils dus en dat ruim 90 keer per jaar.

Vorig jaar vierde het podium nog feestelijk haar 70-jarig bestaan met een aantal grote (inter)nationale namen als saxofonist Benjamin Herman en drummer Johnny Engels en ook vereerde de enige echte nachtburgemeester Jules Deelder met zijn fijne band, de club met een bezoekje. Een breed aanbod voor een breed publiek dus en zo wil de club graag ook de komende jaren nog door. Daartoe is men echter wel dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om – gemiddeld 1x per maand – bijvoorbeeld te helpen achter de bar, het geluid te mixen van de bands of mensen te ontvangen aan de kassa.

Lijkt het je leuk (of ken je iemand) om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Podium DJS, stuur dan eens een mailtje aan vrijwilligers@jazzpodiumdjs.nl We horen graag van je.

Wil je dit bericht delen ? Heel graag.