fbpx

Optredens in Muziekpodium DJS tot en met 5 december geschrapt

In het weekend van 13 november werd Nederland getrakteerd op een aantal nieuwe coronamaatregelen die ook Muziekpodium DJS voor nieuwe keuzes stelden.

De afgelopen dagen hebben we zoveel mogelijk opties bekeken. Kunnen we de optredens verplaatsen naar de middagen? Kunnen we er concerten van maken met uitsluitend zitplaatsen? Is onze locatie geschikt of moeten we op zoek naar een tijdelijk alternatief?

De zoektocht leverde uiteindelijk op dat de mogelijkheden beperkt zijn en dat vooral de musici ook niet overtuigd zijn van bijvoorbeeld middagconcerten en de voorkeur geven aan het verplaatsen van optredens naar latere momenten, waarop concerten zoals we die gewend zijn weer mogen.

Dat inzicht heeft ons doen besluiten om tot en met zondag 5 december alle geplande activiteiten in Muziekpodium DJS te schrappen en zo mogelijk naar latere data te verplaatsen, hopelijk ergens in 2022.

Hoe het met de concerten in de rest van december gaat lopen, valt nog even te bezien. We volgen de ontwikkelingen en zullen u tijdig informeren.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen u spoedig – onder betere condities – weer te mogen begroeten in ons geliefde podium.

Gezondheid en tot gauw ziens!
Het bestuur van Muziekpodium DJS