fbpx

help-blueJazzpodium DJS bestaat al ruim 67 jaar. Jaarlijks worden er zo’n 90 live concerten georganiseerd in diverse genres als Jazz, Blues en Wereldmuziek. Dat kan alleen door inzet van vele vrijwilligers; mensen bij de bar, bij de deur, voor het geluid, voor de PR, voor onderhoud etc.

Momenteel echter komen we wat mensen te kort. Voor het nieuwe seizoen zijn we met spoed op zoek naar enkele enthousiaste mensen die ons kunnen helpen achter de bar en aan de deur. Ook zoeken we mensen die het geluid willen verzorgen (mixen) tijdens de maandelijkse Werelds avond. Als tegenprestatie biedt het Jazzpodium uiteraard gratis toegang tot alle reguliere concerten op het podium en dat zijn er jaarlijk nogal wat!

Heb jij affiniteit met (e’en van) bovenstaande muziekstijlen en vind jij het ook belangrijk dat Jazzpodium DJS kan blijven bestaan? Kom dan ons vrijwilligersteam versterken! Wil je meer weten over de werkzaamheden ? Neem dan vrijblijvend contact op met Ingrid van Valen via i.valen@upcmail.nl of 06 26 15 82 20. We horen graag van je!

Wil je dit bericht delen ? Heel graag.