fbpx

vrijwilligerswerk bij MUZIEKPODIUM DJS

Muziekpodium DJS is altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor diverse activiteiten/functies binnen de organisatie (het podium).

Heb jij zin je steentje bij te dragen en jaarlijks met ons zo’n 90 mooie concerten mogelijk te maken, neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op. 

Vrijwilligerswerk bij Muziekpodium DJS betekent werken in een inspirerende omgeving waarbij je veel ervaring kunt opdoen en nieuwe 

mensen leert kennen.
 Vrijwilligers werken gemiddeld 1 a 2 avonden per maand en krijgen vrijwilligersfaciliteiten zoals gratis entree.

Enthousiast? Vul dan dit formulier in en stuur het naar ons op. Onze vrijwilligerscoördinator zal vervolgens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je uitleg wat vrijwilligerswerk bij Muziekpodium DJS precies inhoudt, ook zal ze samen met je kijken welke functie het beste bij je past. Hieronder een overzicht van enkele functies die we zoal bieden.

geluidstechnicus

Kun jij overweg met ons 16 kanaals FOH systeem en beschik je over de gave de musici op hun gemak te stellen en een concert goed te laten klinken ? Dan komen we heel graag met je in contact! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

klusteam

Ben jij in bezit van 2 rechterhanden, super! Regelmatig zijn er (kleine)klusjes te doen bij Muziekpodium DJS en tijdens de zomerstop krijgt het podium een grote beurt. Kom jij ons helpen ? Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

host

Gastheer/vrouw. Je ontvangt de band, voorziet ze van consumptiebonnen. Je taak is eigenlijk het goed laten verlopen van de avond. De band op tijd laten starten, glazen ophalen wanneer het nodig is etc. Je springt bij daar waar nodig. Eigenlijk een manusje van alles. Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

barmedewerker

Ben jij handig achter de bar en vind je het leuk om 1 of 2x per maand van een concert te genieten? Goede barmedewerkers zijn altijd welkom! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

deur medewerker

Je ontvangt de gasten van Muziekpodium DJS bij de deur. Verkoop tickets of controleert de online bestelde kaarten. Tevens hou je bij hoeveel mensen er zich in het pand bevinden (ivm brandveiligheid etc). Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.