fbpx

Dinsdag 18 september is Floris Draaijer overleden. Floris was heel belangrijk voor ons muziekpodium DJS.

Echt vele jaren lang heeft hij zijn schouders eronder gezet, in allerlei rollen: als donateur, actieve vrijwilliger, later ook een tijdje als voorzitter, daarna weer als muzikant. Hij heeft veel voor het podium gedaan en daarmee bijgedragen aan het welslagen van ons muziekpodium; hij betekende veel voor ons.

In al dat werk moest hij samenwerken met anderen. Die samenwerking werd door ieder zonder meer als plezierig ervaren, gewoon, omdat hij een uitgesproken prettig, beminnelijk mens was. Hij was tot veel in staat, maar bleef toch altijd bescheiden en vriendelijk. Het nam mensen voor hem in.

De laatste jaren, maar liefst 13 jaar lang, was Floris de vaardige gitarist van onze huisband Zorro. Met die band verzorgde hij al die jaren maandelijkse concerten voor veel publiek. Die Zorro-avonden werden mede door zijn inbreng altijd vrolijke, levendige, zeer gewaardeerde concertavonden, waar heel veel mensen veel plezier aan hebben beleefd.

Nog maar kort geleden overleed Willem, zijn medebandlid, net als hij: veel te vroeg. Het is voor alle trouwe Bluesvrienden en vriendinnen en andere DJS fans een hard gelag nu afscheid van Floris te moeten nemen.

Wij zullen Floris missen, maar ook met veel respect, dank en warme genegenheid aan hem terugdenken, aan die fijne, aardige man die hij was. Wij wensen alle familie, vrienden en dierbaren van Floris veel sterkte toe.

Namens het bestuur.
Wil Stevens, voorzitter

Overlijden Floris Draaijer