Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World: Havana Club met Sin Pausa ft. Pjotr Jurtschenko

za 6 april, 2019 @ 10:00 pm - zo 7 april, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Huisband Sin Pausa sluit op zaterdag 6 april oud-bandlid Pjotr Jurtschenko in de armen als Special Guest op de tweemaandelijkse Havana Club-avond in Muziekpodium DJS. Pjotr Jurtschenko is een jazzmuzikant in hart en nieren.  Hij speelt op heel veel verschillende blaasinstrumenten en heeft een ongelofelijke kennis op het gebied van jazz en improvisatie. Hij geeft lessen en workshops en kent de muziek van Sin Pausa als geen ander: jarenlang was hij enthousiast vertolker van de jazzy improvisaties van Sin Pausa.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero’s, om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer. Daarbij wordt zij begeleid door ervaren muzikanten die het optreden een extra dimensie geven met spannende jazzy improvisaties.

Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziektraditie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Perez en toetsenist Ilvio Pietersz.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens Havana Club.

  • Datum: zaterdag 6 april 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 6 april, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
zo 7 april, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

World
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl