Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werelds!: ‘Havana Club’ met Sin Pausa

za 3 februari, 2018 @ 10:00 pm - zo 4 februari, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Latin op zijn warmst klinkt zaterdag 3 februari door heel Jazzpodium DJS tijdens de tweemaandelijkse ‘Havana Club’ met vaste band Sin Pausa en speciale muzikale gasten.
‘Havana Club’ is zo’n avond waarop muzikanten, luisteraars, dansers en muziekstijlen noot voor noot versmelten tot één sferische en ritmische belevenis.

Voor wie de band nog niet kent een korte introductie: Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep doorgewinterde muzikanten om zich heen weten te verzamelen. Muzikanten die hun liefde voor de muziek weten over te brengen op hun publiek. Zomer 2017 nog kregen zij een breed publiek in beweging tijdens het Big Rivers Festival.
De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero’s, om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer. Daarbij wordt zij begeleid door ervaren muzikanten die het optreden een extra dimensie geven met spannende jazzy improvisaties. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziekhistorie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Perez en toetsenist Ilvio Pietersz.

Media Noche de Bolero, waar bij Sonia Perez, Maaike van Zetten en als special guest de jazz zangeres Roely Bartels zorgen voor een super romantische sfeer, waarin het leven en de liefde op vele manieren bezongen wordt. Natuurlijk zal de avond ook veel pittige jazzy nummers a lo Cubano brengen, zodat het je vanzelf meegezogen wordt en in tropische sferen en de winter  al dansend even helemaal vergeten bent!

Roely Bartels  is de zangeres van het jazz trio Less is More, zij komt uit Dordrecht en treedt op door  Nederland . Zij is meer jazzy Americana en bluesy.  Ilvio Pieters, heeft speciaal voor haar nummers arrangementen geschreven,  waardoor een interessante fusion ontstaat.  Vamos a gozarrrrrr!

Vaste line-up: Romulo Rodriguez – conga’s, Ilvio Pietersz – piano/arrangementen, Sonia Perez Hernandez – zang, Maaike van Zetten – zang, Pjotr Jurtschenko – tenorsaxofoon/dwarsfluit, Randy Winterdal – bas, Heiko Ebner – trompet, Otto de Graaf – timbales.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens ”Havana Club”.

Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / Leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 3 februari, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 4 februari, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl/

Organisator