Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World: Havana Club met Sin Pausa

za 3 november, 2018 @ 10:00 pm - zo 4 november, 2018 @ 10:00 pm

€ 8

De op Aruba geboren percussionist Elvin Marchena is zaterdag 3 november special guest van huisband Sin Pausa op de Havana Club-avond in Muziekpodium DJS. Marchena en Sin Pausa-oprichter Romulo Rodriguez gaan deze Havana Club opschudden met een samenspel dat zijn weerga niet kent: conga’s en timbales.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero’s, om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer. Daarbij wordt zij begeleid door ervaren muzikanten die het optreden een extra dimensie geven met spannende jazzy improvisaties.

Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziektraditie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Perez en toetsenist Ilvio Pietersz.

Vaste line-up: Romulo Rodriguez – conga’s, Ilvio Pietersz – piano/arrangementen, Sonia Perez Hernandez – zang, Pjotr Jurtschenko – tenorsaxofoon/dwarsfluit, Randy Winterdal – bas, Heiko Ebner – trompet, Otto de Graaf – timbales.

World brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens ”Havana Club”.

  • Datum: zaterdag 3 november 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,- / Leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 3 november, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 4 november, 2018 @ 10:00 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

World
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier