Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Via Cultura Radio live vanuit Jazzpodium DJS

do 21 januari, 2016 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Gratis

Via-Cultura-over-en-uit-radioVanaf heden presenteert het Kunst- en Cultuurradiomagazine Via Cultura – over en uit! zich een vol uur met kunstzinnige en minder zinnige cultuur vanuit het Jazzpodium DJS. Presentatoren Yvo van der Vat, Clarissa Griffioen, Andre Vels, Franka Boudewijn, Maarten Wijk, Ben Korzelius en Jasmijn Wapperom presenteren – in wisselende samenstelling – een radioprogramma bol van kunst, cultuur, artistieke vernieuwing, gezelligheid, en livemuziek.
Publiek is vanaf 19:00u van harte welkom om de uitzending (die start om 20u) bij te wonen! Entree is gratis, opgeven is niet nodig. Drankjes zijn voor eigen rekening 😉 Na de uitzending zal er nog aansluitend een mini concert plaatsvinden.

Deze uitzending zijn oa te gast de dordtse popformatie Fervid voor een live optreden evenals het Stark Linneman project. Verder aandacht voor de debuut plaat van de Dordtse singersongwriter Sanne Monster en natuurlijk nog veel meer moois.

Dit bijzonder informatieve culturele radioprogramma wordt wekelijks op donderdag uitgezonden tussen 20:00 uur en 21:00 uur via Drechtstad FM. Etherfrequentie: 95.7 FM. Kabelfrequentie 105.9 FM. Te beluisteren via het internet bij rtvdordrecht.nl of Drechtstad FM. Via Cultura is ook te volgen via Facebook: Via Cultura – over en uit!, op Youtube en op Mixcloud. 

Gegevens

Datum:
do 21 januari, 2016
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.facebook.com/groups/278960235612519/

Locatie