fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouble no More

vr 5 november @ 9:00 pm - 11:00 pm

€ 9

Op vrijdag 5 november speelt in DJS Trouble No More, een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia. Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke liveshow. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast vanuit een strakke groove.

De naam van de band is geïnspireerd op het legendarische gelijknamige Muddy Waters-nummer. Dit geeft al een richting aan waarin hun muziek gaat. Net zoals een iets bekendere Engelse band (niet The Beatles), die zich ook liet inspireren door een Muddy Waters-nummer, haalt Trouble No More de muzikale mosterd in de USA; swingende rhythm and blues met Chicago-, Texas- en ook West Coast-invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment.

Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje.

Het dertigjarig jubileum van de band wordt gemarkeerd door de EP ‘Trouble No More’ (2020), een gevarieerd album met vijf zalige nummers. Trouble No More laat zien vernieuwend te zijn én zijn eigen geluid te behouden.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Datum:
vr 5 november
Tijd:
9:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier