Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tribute to The Beatles – Sessie

za 31 januari, 2015

€4,00

Jazzlab Tribute BeatlesOp zaterdag 31 januari staan tijdens de Jazzlab Sessions in Jazzpodium DJS de composities van The Beatles centraal. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, composities van John, Paul en George. In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken, met als vertrekpunt de prachtige composities van The Beatles. Deze songs zijn vaak gebruikt binnen de jazz en hebben bewezen uitstekend materiaal te zijn om op te improviseren.

Het repertoire van The Beatles is zeer uitgebreid. Toch hebben de latere composities een melodische en harmonische rijkdom die veel jazzartiesten hebben geïnspireerd. Denk aan songs zoals Michelle, Something, Come Together en Norwegian Wood.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering.  Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

Gegevens

Datum:
za 31 januari, 2015
Kosten:
€4,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Organisator

Jazzlab
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl