Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tito’s Soul Jazz Party featuring Frank Montis & Anton Goudsmit

za 14 februari, 2015

€8,00

frank-hammond-1Op zaterdag 14 februari speelt in Jazzpodium DJS Tito’s Soul Jazz Party. Deze avond staat in het teken van dansbare souljazz, ten gehore gebracht door een gelegenheidsformatie met Timothy van der Holst en Ton van der Kolk, met als speciale gast zanger/toetsenist Frank Montis en meester gitarist Anton Goudsmit (oa De Ploctones, New Cool Collective). Al meer dan vijftien jaar staan de Dordtse drummer Timothy (Phil Martin) en bassist Ton bekend om hun diepgewortelde liefde voor soul, funk, afrobeat en jazz. Het duo organiseerde dansavonden onder namen als bijvoorbeeld The Beatclub en Soul Safari. Ook vertoeft de Dordtse ritmetandem veelvuldig op podia in binnen- en buitenland als ze spelen met bands als Laura Vane & The Vipertones, The Soul Snatchers, AIFF en The Jazzinvaders. 

Naast dit alles trakteren ze ook graag het thuisfront op goede muziek en haalden ze  artiesten naar Dordrecht zoals Sharon Jones & The Dapkings, The Poets of Rhythm, The Budos Band,  Azymuth, Sugarman 3 en onlangs nog soul zanger Lee Fields en Hammondlegende Dr. Lonnie Smith. Vanavond brengen ze een aantal muzikale vrienden mee, onder wie zanger/toetsenist Frank Montis.

Jazz and Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

 

Gegevens

Datum:
za 14 februari, 2015
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl