Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Preacher Men

za 8 december, 2018 @ 10:00 pm - zo 9 december, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Zaterdag 8 december strijken de muzikale zendelingen van The Preacher Men neer in Muziekpodium DJS. Drie godenzonen die elk hun sporen allang hebben verdiend in binnen- en buitenland hebben elkaar gevonden in dit geestverruimende jazztrio. The Reverend Efraim Trujillo op saxen, Pastor Rob Mostert op Hammond B3 en Chris ‘The Vicar’ Strik op drums hebben hun onwrikbare geloof in Hammondtrio’s uit de jaren 50 en 60 gebundeld en weten in zalen door heel het land volgelingen aan zich te binden.

Het aanvankelijk argeloze publiek wordt mee teruggenomen naar de hoogtijdagen van Blue Note en Verve, de gloriejaren van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson en Stanley Turrentine, de tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York. Al snel zullen de eerste DJS-gangers merken dat ze simpelweg niet kunnen blijven stilstaan bij het diep-groovende Hammondorgel, de scheurende saxofoon en de bezwerende backbeats.

Plezier, talent en vakmanschap spatten van de ‘steamy’ show af. De drie voorgangers zijn volledig op elkaar ingespeeld, maar blijven elkaar uitdagen. Zo kan het gebeuren dat de kleinste muzikale verrassing uitmondt in een intense improvisatie.

Bezetting: Efraim Trujillo – saxofoons (The Ploctones), Rob Mostert – Hammond B3 (Rob Mostert Hammond Group), Chris Strik – drums (Amina Figarova).

  • Datum: zaterdag 8 december 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 8 december, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 9 december, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier