fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Muddy Waters Tribute Band

vr 24 mei, 2019 @ 10:00 pm - za 25 mei, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Op vrijdag 24 mei speelt The Muddy Waters Tribute Band in Muziekpodium DJS. Het is al 65 jaar geleden dat het nummer Hoochie Coochie Man van Muddy Waters werd uitgebracht (geschreven door Willie Dixon). Dit nummer is één van de bekendste bluesnummers ooit. In 2019 gaat de Muddy Waters Tribute Band deze ‘verjaardag’ vieren met ‘The Hoochie Coochie Tour’. Niet een aaneengesloten tour, maar een reeks aan optredens verspreid over het jaar, Nederland en waarschijnlijk ook buitenland. Verspreid over heel 2019 zal The Muddy Waters Tribute Band ook aangehaakt zijn als één van de acts bij het Woodstock 50th Anniversary Tribute Festival.

The Muddy Waters Tribute Band beoogt niet een kopie te zijn van de oorspronkelijke Muddy Waters Band, maar is een eerbetoon aan de ‘Father of the Blues’ en is met name geïnspireerd door de jaren 70-shows en -samenstelling van de band. Met een goede dwarsdoorsnede van het repertoire dat Muddy en zijn band in die jaren speelden, neemt de Muddy Waters Tribute Band het publiek mee in de sfeer en vibe van één van de belangrijkste, invloedrijkste en bekendste bluesartiesten die er ooit bestaan heeft en diens band..

Line-up: Robbert Fossen: zang/gitaar, Lothar Wijnvoord: gitaar, Thomas Toussaint: harmonica, Ivan Schilder: piano/zang, Dirk Wagensveld: bas, Lars Hoogland: drums.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 24 mei, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
za 25 mei, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier