Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPARK

za 12 oktober, 2019 @ 10:00 pm - zo 13 oktober, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Op zaterdag 12 oktober speelt de nieuwe topformatie SPARK in Muziekpodium DJS tijdens de altijd avontuurlijke Jazz & Beyond-avond. Ken je dat gevoel dat alles klopt? Het gevoel van extase dat je ervaart wanneer je getuige bent van iets eerlijks, iets moois, iets geweldigs, iets… dat recht uit het hart lijkt te komen? Combineer juist dat gevoel met een mespuntje ranzigheid en een toefje funk en laat het sudderen tot een stoofpotje van rauwe, zinderende soul. Precies deze muzikale mix is wat de band SPARK voor ogen heeft, sterker nog; het is dé reden van hun bestaan.

Knallend en gewapend met rauwe Hammond en gitaar en voortgestuwd door smeuïge percussie en bonkende drums is SPARK op een missie: het stoken van een vuur. Met hun vaardigheden en onfeilbaar gevoel voor lekkere, stomende tunes zetten ze niet alleen zichzelf, maar ook de luisteraar in vuur en vlam.

Diep geworteld in de traditie van legendes als The Meters, Jimmy McGriff en Booker T. brengt dit nieuwe toffe collectief met gelijkgestemde zielen zijn zelfgeschreven songs met slechts één doel: je de hele nacht te laten dansen met een funky grijns op het gezicht. Dus reken op niks minder. Als deze vier toegewijde muzikanten samen spelen, spatten de vonken er vanaf.

Line-up: Frank Montis: Hammond (o.a. Laura Vane & The Vipertones), Bas van der Wal: gitaar (o.a. New Cool Collective), Anouk Verdonk: percussie (o.a. Shirma Rouse), Salle de Jonge: drums (o.a. Sabrina Starke).

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 12 oktober, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
zo 13 oktober, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl