Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solid Gold

do 27 april, 2017 @ 3:00 pm - 7:00 pm

€ 3

Na het geweldige succes van vorig jaar, met Koningsdag, speelt SOLID GOLD wederom in de Jazzsoos. De band wil het graag nog een keer overdoen. Het enthousiaste publiek van vorig jaar willen ze ook deze keer niet missen.
De interactie band met het publiek was toen geweldig en de band verwacht dat dit ook deze koningsdag weer gaat gebeuren. Voor het bijwonen wordt deze keer wel een kleine bijdrage van het publiek verwacht van drie euro per persoon. Dit bedrag is om een gedeelte van de onkosten van de band te vergoeden.
SOLID GOLD
Voor wie de band niet kent! Een band uit Dordrecht die in deze samenstelling sinds februari 2016 actief is en steeds vaker in -en voor alle gelegenheden gevraagd wordt. De band bouwde, mede hierdoor al een grote schare volgers op. De muziekstijl laat zich het makkelijkst omschrijven als “van alles”. Klassieke “ballads” worden afgewisseld met messcherpe blues, opgezouten met een dubbele harmonica.

Solid Gold doet denken aan een “back to band”, maar is dat zeker niet. De band speelt covers uit alle tijden, maar dan wel op hun eigenwijze eigen wijze. Een avond met deze band wordt een succes door de diversiteit in de muziek dat door de muzikanten tot een pakkend geheel gesmeed wordt.

Line Up: Ferry – Drums / Peter – Bas – zang / André – Zang – gitaar – harmonica / Jan – Gitaar – zang – harmonica

Gegevens

Datum:
do 27 april, 2017
Tijd:
3:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
€ 3
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl