fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sin Pausa ft. Matthias Konrad

za 5 maart @ 9:30 pm - 11:30 pm

€ 9

Op zaterdag 5 maart speelt Sin Pausa in Muziekpodium DJS alsof er nooit een ‘pauze’ geweest is. Speciale gast vanavond is de veelzijdige trombonist Matthias Konrad uit Amsterdam.

Matthias Konrad heeft zijn muzikale talenten vanaf zijn vroege jeugd ontwikkeld. Eerst op piano, later op trombone. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelgevraagd muzikant. Na zijn master vertrok hij naar New York om zijn muzikale vaardigheden verder te ontplooien en speelde daar onder meer in de wereldberoemde Blue Note. Terug in Amsterdam werd hij vast lid van onder meer de Konrad Koselleck Big Band en het Toro ensemble. Als freelancer speelt hij bij bijvoorbeeld De Jeugd van Tegenwoordig, De Kik, La India, Ellen ten Damme, Amsterdam Klezmer band en vele anderen! Al met al een veelzijdig muzikaal zwaargewicht dat zal bijdragen aan een muzikaal boeiende en super dansbare avond.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziektraditie speelt Sin Pausa ook eigen composities.

De programmareeks World brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol.

Line-up: Romulo Rodriguez – Timbales, Randy Winterdal – bas, Christian Smalt – piano, Heiko Ebner- trompet, Librado Nunez – congas en special guest Matthias Konrad – trombone.

Gegevens

Datum:
za 5 maart
Tijd:
9:30 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://muziekpodiumdjs.stager.nl/web/tickets/111156553

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

World
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl