Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schipper & Bemanning

vr 8 oktober @ 9:00 pm - 11:00 pm

€ 9

Een lekker vette en gezellige avond bluesrock staat voor vrijdag 8 oktober op het programma in Muziekpodium DJS. Dan speelt Kees Schipper er met zijn Schipper en Bemanning, voor het eerst in het ‘post corona-tijdperk’ weer in volledige bezetting en op vol volume. De bluesrockband Schipper en Bemanning is al aan zijn derde generatie toe. Kees Schipper is de gitarist/zanger en wordt ondersteund door Mark Eshuis op drums en Carel de Neeve op bas.

Schipper zelf is een oude rot in het vak die al sinds 1966 op het podium staat en zijn muzikale sporen naast zijn vele eigen bands onder meer verdiende als studiomuzikant. Bovendien was hij de allereerste popmuziekleraar in Nederland. Hij is meer dan 30 jaar muziekleraar geweest.

Schipper trad altijd veel op in heel Nederland, België en Duitsland totdat uiteraard die crisis uitbrak waar we het nu even niet meer over hebben. Inmiddels heeft hij alweer met een bemanningslid een akoestisch toertje in Duitsland achter de rug, maar het optreden in DJS wordt zijn eerste met de volledige bemanning in het vaderland.

Kees speelt daarnaast ook nog in de band van Bert Heerink, leidt een jeugdmuziekcentrum in Breda en werkt samen met de bemanning aan een nieuwe plaat.

Tickets kopen

59 tickets resterend.

9,00
4,50
0,00

Gegevens

Datum:
vr 8 oktober
Tijd:
9:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier