Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Popronde: Sophia & Eline Mann

zo 7 oktober, 2018 @ 3:30 pm - 6:00 pm

Gratis

Op zondagmiddag 7 Oktober strijkt de PopRonde 2018 neer in Dordrecht, zo ook op Muziekpodium DJS. De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een veertigtal steden door het hele land. In elke stad treden circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. Eén avond of middag in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum van de stad het festivalterrein. Deze editie hebben we twee jonge talentvolle zangeressen die zich niet meteen in een hokje laten plaatsen. Beiden treden op met eigen band.

Sophia
Muzikaal koorddansend op de grens tussen pop en R&B, laat Nederlands-Libanese zangeres, performer en songwriter Sophia een uitermate volwassen geluid horen. Dansbaar en dromerig, sfeervol maar met een donker randje. Daar overheen klinkt een uit duizenden herkenbaar, krachtig en emotioneel stemgeluid. Muziek leeft en heeft wat haar betreft geen definitieve vorm. “Ik vertel verhalen. Die moeten zo goed mogelijk aankomen bij de luisteraar en dus moet je meebewegen met het gevoel dat je wil overbrengen”, aldus Sophia die om 15:30u het spits zal afbijten.

Eline Mann
Zij is niet je standaard ‘singer-songwriter’ maar een energieke en soulvolle zangeres waar de vonken vanaf vliegen. Ze speelt solo, met haar twee backing vocalisten of met full band. Dit jaar kwam ze tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2017/2018 in de categorie Singer Songwriter. Verwacht haar debuut EP in het najaar van 2018. Eline zal om 17:15u het podium betreden.

Gegevens

Datum:
zo 7 oktober, 2018
Tijd:
3:30 pm - 6:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

PopRonde
Site:
www.popronde.nl