Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pat Reedy & The Longtime Goners (USA)

vr 13 september, 2019 @ 10:00 pm - za 14 september, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Vrijdagavond 13 september speelt het internationale gezelschap Pat Reedy & The Longtime Goners in Muziekpodium DJS. De nu in Nashville wonende Pat Reedy maakt een mix tussen de New Orleans- en Nashville-sound. Pat woonde het grootste deel van zijn volwassen leven in New Orleans, waar hij werd geïnspireerd door de straatartiesten van de Franse wijk. Zijn album Highway Bound uit 2016 werd  opgenomen met straatartiesten uit New Orleans, in een Nashville-studio met Nashville-geluidstechnici en werd een mooi eerbetoon aan zijn tijd in The Big Easy.

The Longtime Goners putten uit oudere klassieke en outlaw-country, rockabilly, traditionele fiddle-tunes, swamp-pop, blues en traditionele cajun en zydeco. Muziek met teksten over de rafelranden van de maatschappij.

De echte, hardcore fans van countrymuziek zullen altijd blijven graven totdat ze de originele roots vinden van een muzikale beweging of invloed, of in het geval van Pat Reedy, de revitalisering van een countrymuziek-stijl die vergeten lijkt door de generaties heen. Hier vind je de Wayne ‘The Train’ Hancocks en Dexter Romwebers van deze wereld die misschien niet zo algemeen bekend zijn als degenen die ze hebben beïnvloed, maar die buitengewoon getalenteerd en essentieel zijn voor dit genre.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 13 september, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
za 14 september, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier