Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DJS inDOOR – Montis, Goudsmit & Directie – set 1 – ‘LIVE’ STREAM

za 12 december @ 9:00 pm - 10:00 pm

€ 10

Zaterdag 12 december presenteert Muziekpodium DJS in DOOR het onvermoeibare drietal Montis, Goudsmit en Directie. De eigen zaal van DJS biedt voorlopig te weinig 1,5 meter-ruimte voor concerten, maar gelukkig is DOOR zo gastvrij om zijn podium in het voormalige belastingkantoor in elk geval dit najaar te delen.

De avond is opgesplitst in twee concerten van een uur, elk met zitplaatsen voor maximaal 30 bezoekers. Tickets moeten vooraf op de website van Muziekpodium DJS worden gekocht.

Swingende en dansbare souljazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Anton Goudsmit & Cyril Directie tegen.

Een absolute killer combi zo bleek, dus was het tijd om vaker het podium te bestijgen. Zo geschiedde, het trio speelde zomer 2019 onder andere op de Zwarte Cross, Big Rivers en Mañana Mañana, in Frankrijk en op Aruba. Op 5 december van dat jaar lanceerde het powertrio zijn debuutalbum Taste of Culture.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmit (New Cool Collective, Ploctones, Estafest) zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie (Dulfer, Kane, Total Touch, Postmen, New Cool Collective) stookt vanachter de drums en als MC het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Frank Montis is bepaald geen onbekende in de Nederlandse soul- en jazz-scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Hij maakt deel uit van The Soul Snatchers en Laura Vane & The Vipertones en was jarenlang de zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

  • Datum: zaterdag 12 december 2020
  • Locatie: DOOR
  • Adres: Spuiboulevard 220, 3311 GR Dordrecht
  • Set 1 deur open:  20:00u / Aanvang: 20:30-21:30u
  • Entree: € 10,00 per set / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 5,00
  • Koop je kaarten op www.muziekpodiumdjs.nl

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht

Gegevens

Datum:
za 12 december
Tijd:
9:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

DOOR
Spuiboulevard 220
Dordrecht, Zuid Holland 3311 GR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.doordordrecht.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl