fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS inDOOR – Montis, Goudsmit & Directie – ‘LIVE’ STREAM

za 19 december, 2020 @ 9:00 pm - 10:00 pm

€ 10

Muziekpodium DJS in Dordrecht streamt DOOR op internet. Kaartjes kopen is niet nodig, iedereen kan kijken, mondkapjes zijn niet verplicht en dansen kan volop – in de eigen huiskamer.

Het podium aan het Grotekerksplein bleek te klein om er in coronatijd als vanouds optredens te houden. Culturele broedplaats DOOR in het voormalige belastingkantoor aan de Spuiboulevard 220 was zo gastvrij om de zaal aldaar beschikbaar te stellen voor een alternatief DJS inDOOR-programma met zes blues-, jazz- en world-optredens., Edoch… na één succesvol concert werden de maatregelen tot twee keer toe aangescherpt en viel ook dat plan in duigen.

Zaterdag 19 december helpen de onvermoeibare Montis, Goudsmit & Directie het thuispubliek de crisis door met hun funky souljazz. De DJS streamt DOOR concerten zijn noodgedwongen iets anders van opzet dan ‘vroeger’. De streams starten om klokslag 21:00u en zullen zo’n 45 minuten duren. Kijken en luisteren kan via ‘live’streams op het YouTube kanaal, de Facebookpagina en natuurlijk de reguliere website van Muziekpodium DJS.

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier en kijken uit naar het muzikale weerzien!

Swingende en dansbare souljazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Anton Goudsmit & Cyril Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek, dus was het tijd om vaker het podium te bestijgen. Zo geschiedde, het trio speelde zomer 2019 onder andere op de Zwarte Cross, Big Rivers en Mañana Mañana, in Frankrijk en op Aruba. Op 5 december van dat jaar lanceerde het powertrio zijn debuutalbum Taste of Culture.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmit (New Cool Collective, Ploctones, Estafest) zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie (Dulfer, Kane, Total Touch, Postmen, New Cool Collective) stookt vanachter de drums en als MC het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Frank Montis is bepaald geen onbekende in de Nederlandse soul- en jazz-scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Hij maakt deel uit van The Soul Snatchers en Laura Vane & The Vipertones en was jarenlang de zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

  • Datum: zaterdag 19 december 2020
  • Locatie: inDOOR online
  • Aanvang: 21:00u

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Datum:
za 19 december, 2020
Tijd:
9:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl