Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Local Guitar Heroes

za 24 november, 2018 @ 10:00 pm - zo 25 november, 2018 @ 1:00 am

€ 6

Op zaterdag 24 november spelen een aantal bekende Dordtse gitaristen in wisselende bezettingen hun eigen muziek in Muziekpodium DJS. De avond wordt vormgegeven door Edwin in ’t Veld, Martin Cernocky, Randy Derkhof en Ron ‘Parelvet’ Smith. Vier gitaristen die al jaren spelen op diverse podia in Dordrecht tot ver daar buiten. Allemaal bezig met hun eigen stijl.

Edwin in ’t Veld brengt met zijn band een set met eigen composities: rock-georiënteerde fusion met een voorliefde voor gitaarheld Steve Lukather. Martin Cernocky zal ook zijn eigen composities spelen, die zich het beste laten omschrijven als bluesy jazzrock. Randy Derkhof is meer een roots-gitarist. Met een sterke invloeden van blues, soul en country zal hij bijgestaan door oa Kees Elsman en Roel Essenboom een divers repertoire spelen. Ron ‘Parelvet’ Smith kent u wellicht van The Wanderers maar heeft jaren geleden ook met de formatie Koko de Dordtse ‘Surf Sound’ op de kaart gezet. En dat is precies wat hij deze avond wederom zal laten horen … en zien!

Een groot gitaarfeest. Geen show-off of guitar battles, maar fijn muziek maken met goede musici, waarbij de gitaar centraal staat.

  • Datum: zaterdag 24 november 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 6,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 3,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 24 november, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 25 november, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 6
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazzlab
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl