Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Levee Dwellers

vr 24 april, 2015

€8,00

levee-dwellers-squareOp vrijdag 24 april speelt in Jazzpodium DJS Levee Dwellers. Een nieuwe naam voor bluesband Daantje. Levee Dwellers heeft dezelfde bezetting en speelt blues die de geest van de Nederlandse delta ademt. Het is de blues van de grootsteedse skyline en van de goot, van de clubs en de havens. Het is ook de blues van de lage polders en het hoge water, van het land waar voorspoed en rampspoed door een verhoogd stukje land van elkaar worden gescheiden. Zo kwam de naam Levee (rivierdijk) Dwellers tot stand.

Zangeres Daantje speelt een prominente rol en wordt, behalve door haar ritmesectie Ed Weeda op bas en Onno Roëll op drums, ondersteund door gitarist Stefan Soares en saxofonist Jeroen Heeselaars. Levee Dwellers staat voor blues met jazzy, soulful en funky randjes, played from the gut and from the gutter.

Eind januari 2015 verscheen op het label Blueshine Records de debuut-cd Leveling Up. Een uitstekend schijfje, mede door de productionele leiding van de in bluesland bekende Peter Struijk. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en luisteren naar deze Zuid-Hollandse bluesband met zijn roots in Rotterdam.

Bezetting:

  • Daniëlla Eerhart: zang
  • Jeroen Heeselaars: saxofoon
  • Onno Roëll: drums
  • Stefan Soares: gitaar
  • Ed Weeda: bas

 

 

 

Gegevens

Datum:
vr 24 april, 2015
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:

Locatie

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl