Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lamm Grey Bluesband

vr 22 oktober @ 9:00 pm - 11:00 pm

€ 9

Op vrijdag 22 oktober speelt in Muziekpodium DJS de ‘oude bekende’ Lamm Grey Bluesband de splinters uit de planken met een onversneden bluesavond. De uit de Haagse regio afkomstige Lamm Grey Bluesand was met hun blues- en bluesrockrepertoire voorheen een graag geziene gast op het podium in DJS. De gezellige avonden eindigden steevast in een dansend publiek die een swingende avond meemaakten.

In 2015 hield de band op te bestaan. Maar zie, na enige tijd wist men elkaar weer te vinden en in 2019 volgde de hereniging – weliswaar met enkele bandwisselingen. Ondanks de optredensstop om de welbekende redenen bleef men (natuurlijk op gepaste afstand) repeteren en werd er zelfs een nieuwe cd opgenomen.

Deze avond beleeft Dordrecht het eerste echte live-optreden van de band na de crisis. Naast het nieuwe repertoire zijn vanzelfsprekend de oude krakers ook te horen. Dus Robert zang en bluesharp, Ronald op bas, Loek op drums, Pieter op toetsen en Peter op gitaar staan op 22 oktober borg voor een optreden als vanouds in DJS.

Tickets kopen

64 tickets resterend.

9,00
4,50
0,00

Gegevens

Datum:
vr 22 oktober
Tijd:
9:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier