Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JJ Sharp & The Salty Dog

vr 17 januari, 2020 @ 10:00 pm - za 18 januari, 2020 @ 1:00 am

€ 9

Vrijdag 17 januari speelt JJ Sharp & The Salty Dog in Muziekpodium DJS. De band is ontstaan uit de samenwerking van blueszanger Jan J. Scherpenzeel met de band The Salty Dog. Jan is bekend van onder meer de Twelve Bar Blues Band, Oberg en vele andere. Maar met The Salty Dog verenigt hij de best of both worlds met een zeldzame mix van rauwe blues en gedragen ballads. Verwacht naast eigen werk ook nummers van BB King, Allman Brothers, Clapton en – niet verwonderlijk gezien de bandnaam – Procol Harum.

De band bestaat in zijn huidige vorm sinds 2018. Toen kruisten de paden van zanger/harmonicaspeler Jan Scherpenzeel en toetsenist Eddy van de Bunte elkaar. Beide mannen hadden al tientallen jaren muziekervaring achter de kiezen. Eddy maakte bijvoorbeeld deel uit van Blueshop en zat vijf jaar in Flavium. De laatste jaren speelde hij met zijn band The Salty Dog, die nu Eddy én Jan begeleidt..

In The Salty Dog speelt Alex Buiting leadgitaar. Hij doceert aan de muziekschool in Bussum en sloeg als beroepsmuzikant in het verleden plekken in onder meer Wild Romance en Toontje Lager af. Deborah Slijkhuis wisselt het bassen in The Salty Dog af met haar studie jazz & pop aan het conservatorium in Zwolle en met schrijven van eigen nummers. Ook drummer Maarten Kooymans is opgeleid aan het conservatorium en sindsdien een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant annex producer in genres met soul en pit.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 17 januari, 2020 @ 10:00 pm
Einde:
za 18 januari, 2020 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier