Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jesus Volt

vr 25 januari, 2019 @ 10:00 pm - za 26 januari, 2019 @ 1:00 am

€ 10

Op vrijdag 25 januari speelt de Franse bluesband Jesus Volt voor het eerst in lange tijd weer in Muziekpodium DJS. Jesus Volt is met zijn benadering van de blues sans gêne grensverleggend te noemen. Deze band presteert het om oude en nieuwe blues te mixen met rock ’n’ roll, waardoor er een eigen en specifieke sound ontstaat die door menigeen met verbazing maar bovenal bewondering wordt aanschouwd.

Jesus Volt is in 1998 opgericht. Aanvankelijk was het de bedoeling om als gewone bluesband een mix van covers te brengen, een heel klassieke bluesband. Maar dat pakte al snel anders uit. Doordat de band in eerste instantie zonder drummer van start ging, kwamen de bandleden er al gauw achter dat de covers door deze samenstelling een apart geluid kregen. Deze ontdekking moedigde de band aan om eigen materiaal te componeren en er ontstond na verloop van tijd een eigen sound. Ook de diverse muzikale achtergronden van de vier bandleden hebben er voor gezorgd dat er een melting pot is ontstaan van waaruit de verschillende stijlen zoals r&b, hardrock, punk en funk tot een bijzondere mix samengesmolten zijn.

Jesus Volt staat vanaf de eerste minuut op het podium als een huis en straalt uit als een energiecentrale op vol vermogen. Hun enthousiasme, humor en een ongelooflijk bekwaam vakmanschap maken dat je om deze band gewoon niet heen kunt!

  • Datum: vrijdag 25 januari 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 10,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 5,00
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 25 januari, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
za 26 januari, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl