Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JazzLab Session: Motown Night

za 22 juni, 2019 @ 10:00 pm - zo 23 juni, 2019 @ 1:00 am

€ 6

De songs van diverse Motown-artiesten staan centraal tijdens de JazzLab Sessions op zaterdag 22 juni in Jazzpodium DJS. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen op geheel eigen wijze songs van onder anderen Stevie Wonder, Marvin Gaye en The Supremes.

In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken, met als vertrekpunt de soulcomposities van platenlabel Motown. Deze songs zijn vaak gebruikt binnen de jazz en hebben bewezen uitstekend materiaal te zijn om op te improviseren.

Het Motown-repertoire is zeer uitgebreid. De composities hebben een melodische en harmonische rijkdom die veel jazzartiesten hebben geïnspireerd. Denk aan songs zoals I Heard it Through the Grapevine, Superstition, Stop in the Name of Love en What’s Going On.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te betreden en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 22 juni, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
zo 23 juni, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 6
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazzlab
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl