Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JazzLab Session – Blow!

za 25 november, 2017 @ 10:00 pm - zo 26 november, 2017 @ 1:00 am

€ 5

Op zaterdag 25 november staat tijdens de JazzLab Sessions in Jazzpodium DJS de saxofoon centraal. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, repertoire uit de meer dan 100 jaar jazz geschiedenis. Ook andere blazers als trompettisten en trombonisten sluiten zich aan bij deze avond.

Had de uitvinder van de saxofoon Adolphe Sax ooit verwacht dat zijn instrument zoveel invloed zou gaan hebben op de muziekwereld? Waarschijnlijk niet. Hoewel de saxofoon vroeger helemaal niet zo populair was, wordt het instrument nu gebruikt in vele muzieksoorten, variërend van klassiek tot jazz en pop. Uiteraard zal het Jazzpodium vooral de jazzy kant van het instrument presenteren.

In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken. De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

  • Datum: zaterdag 25 november 2017
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 5,-

Gegevens

Begin:
za 25 november, 2017 @ 10:00 pm
Einde:
zo 26 november, 2017 @ 1:00 am
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.jazzpodiumdjs.nl

Locatie

Organisator

Jazzlab
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl