Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz & Beyond: Traq

za 15 december, 2018 @ 10:00 pm - zo 16 december, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdag 15 december presenteert de nieuwe groep Traq zich in Muziekpodium DJS. Een energieke band van de Dordtse drummer Jens Kirpestein.

Traq is een nieuwe band opgezet door een groep jazz- en funkveteranen die in het verleden in verschillende samenstellingen met elkaar hebben gespeeld in onder meer Rare Groove Orchestra, Organiced Crime en Savoy Room.

Felix Faassen, Luca Giordano, Jens Kirpestein en Ivar Zantinge combineren funk, jazz, pop, rock en filmische muziek in hun eigen composities. De dansbare fusion van Traq is een eclectische mix van klassieke synthesizers, beats en sterke melodieën. Creatieve percussie en solide baspartijen leveren een vette en frisse basis waar de breed geïnspireerde synthesizer- en gitaarthema’s overheen kunnen surfen. Ruimte voor rust, compromisloze overgangen en songstructuur zijn sleutelbegrippen. Traq biedt een geluid dat bij een breed publiek aanspreekt en brede inspiratie in zijn oorsprong heeft.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

  • Datum: zaterdag 15 december 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 15 december, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 16 december, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl