Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steely Fan – CANCELLED

za 14 maart, 2020 @ 10:00 pm - zo 15 maart, 2020 @ 1:00 am

€ 9

Op zaterdag 14 maart speelt Steely Fan de muziek van Steely Dan in Muziekpodium DJS. Steely Dan is geen band die je ‘even naspeelt’. De jazzy, poppy songs waarmee de band rond Donald Fagen en Walter Becker vooral eind jaren 70 het muzieklandschap veranderde, vereisen steengoede muzikanten die hun hoofd er op het podium goed bij kunnen houden. Het Nederlandse Steely Fan heeft dertien van zulke mensen bij elkaar gebracht en brengt zijn publiek al jaren bijzonder dicht bij ‘the real thing’.

Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again, Reelin’ In The Years, ze komen allemaal voorbij in de Steely Dan-roadtrip waar Steely Fan zijn publiek op meeneemt. Naast de grote hits van de albums Aja, The Royal Scam en Gaucho is ook recenter werk van bijvoorbeeld Two Against Nature te horen, net als solowerk van Donald Fagen. Ondoorgrondelijke teksten, muzikale rariteiten, humor en uiteraard de soulvolle grooves liggen ten grondslag aan een avond met Steely Fan.

De band speelt ook, met toestemming van de helden Fagen en Becker in hoogsteigen persoon, een nog nooit uitgebracht Steely Dan-nummer.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50

 

Gegevens

Begin:
za 14 maart, 2020 @ 10:00 pm
Einde:
zo 15 maart, 2020 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl