Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz & Beyond: Montis, Goudsmit & Directie

za 10 november, 2018 @ 10:00 pm - zo 11 november, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdag 10 november brengt jazzgitarist Anton Goudsmit zijn nieuwe trio mee naar Muziekpodium DJS. Een band vol positieve energie, met Frank Montis op Hammond en Cyril Directie op drums.

Montis, Goudsmit en Directie zijn alledrie op zichzelf al live-fenomenen. Tijdens dampende optredens en on the road liepen ze elkaar geregeld tegen het lijf. Soms kwam het ook tot samen spelen. De vonken die dan oversloegen, maakten dat er wel een trio van móest komen. Hun gedeelde liefde voor dansbare en swingende soul jazz zorgt er, samen met de klik van drie karakters, voor dat een optreden van dit trio elke keer een meeslepend feest wordt.

Hammondbeest Frank Montis (onder mer DelMontis, Gare du Nord, The Soul Snatchers, Laura Vane & The Vipertones) zorgt met zijn orgel vaardig, bevlogen en funky tot op het bot voor de onder- en boventoon.

Gitaargoeroe Anton Goudsmit (onder meer New Cool Collective, The Ploctones, Estafest!) speelt virtuoos, beweeglijk. Subtiel, groovy. Maar soms kan hij ook zó met noten strooien dat Sint en Piet erbij verbleken.

Cyril Directie (in het buitenland ook wel bekend als ‘Cyril Management’) tot slot heeft de podia bestegen met mensen als vader én dochter Dulfer, Total Touch, New Cool Collective, Kane en Postmen. In het supertrio dat naar DJS komt, krijgt en neemt hij de kans om, naast zijn rol als razendknappe ritmemaker, zich ook te laten zien als zanger en Master of Ceremonies annex gangmaker.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

  • Datum: zaterdag 10 november 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 10 november, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 11 november, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl