Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz & Beyond: Dulfer Jazz

za 11 november, 2017 @ 10:00 pm - zo 12 november, 2017 @ 1:00 pm

€ 12

Op zaterdag 11 november speelt Hans Dulfer met zijn kwintet Dulfer Jazz in Jazzpodium DJS, dat in het teken staat van de November Saxofoon Maand. Heeft deze Nederlandse saxofonist nog een introductie nodig? Wij denken van niet maar voor wie onder een steen heeft geleefd de afgelopen decennia: Hans Dulfer leerde zichzelf saxofoon spelen. Vanaf zijn zeventiende is hij professioneel muzikant met Coleman Hawkins als zijn grote voorbeeld. Hij is een van Nederlands bekendste saxofonisten en ja, hij is de vader van Candy Dulfer.

Naast het muzikantenbestaan heeft Dulfer ook nog jarenlang de kunst van het improviseren verfijnd als Opel-verkoper, is hij een van de mede-oprichters van het Bimhuis en was hij in 1990 een jaar lang directeur van Paradiso. En eind jaren 90 werd hij ‘big in Japan’ dankzij het uptempo nummer Streetbeats.

Dulfer speelde met onder anderen Boy Edgar, Clous van Mechelen, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman, Herman Brood en Saskia Laroo. Hij is beroemd om zijn super energieke live-optredens. Onlangs vierde Hans zijn 77ste verjaardag nog met een spetterend concert in de Melkweg met vele gasten waaronder onze eigen Dordtse Funky Organizers. Nee, Dulfer denkt nog lang niet over stoppen, sterker nog: hij is een van de meest actieve muzikanten van Nederland. Geloof je het niet? Kom zelf kijken dan!

Jazz & Beyond brengt elke tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 6,-.

  • Datum: zaterdag 11 november 2017
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 12,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 6,-

Gegevens

Begin:
za 11 november, 2017 @ 10:00 pm
Einde:
zo 12 november, 2017 @ 1:00 pm
Kosten:
€ 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.jazzpodiumdjs.nl

Locatie

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl