Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz & Beyond: De Raad van Toezicht

za 10 februari, 2018 @ 10:00 pm - zo 11 februari, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdag 10 februari speelt de jonge Arnhemse formatie De Raad van Toezicht in Jazzpodium DJS tijdens de Jazz & Beyond-avond. De Raad Van Toezicht beleefde zijn doorbraak in 2016 met concerten op Jazz In Duketown, Jazz International Rotterdam en North Sea Jazz. Onlangs is hun debuutalbum De Raad verschenen, opgenomen met publiek in de roemruchte Wisseloord Studio.

De Raad van Toezicht is een twaalfkoppig powerhouse. Een speelse maar super solide groep met een unieke line-up: een dubbele ritmesectie (2x drums, 2x bas, 2x gitaar, 2x toetsen) en een blazerssectie versterkt met viool. De energie van De Raad van Toezicht is erg aanstekelijk: wat in feite een jazz- of fusion-concert is, mondt steevast uit in een feestje. De muzikale invloeden lopen uiteen van knallende rock tot Afrikaanse muziek, latin en zelfs western. Maar jazz en funk zijn de basisingrediënten waar De Raad zijn spontaniteit en sterke groove vandaan haalt.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 10 februari, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 11 februari, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl/

Organisator