Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jawbone (UK)

vr 22 maart @ 10:00 pm - za 23 maart @ 1:00 am

€ 10

Exact een week voor de geplande Brexit-datum krijgt Muziekpodium DJS op vrijdag 22 maart een puike Londense band over de vloer: Jawbone. Het viertal Jawbone begon nog niet zo lang geleden als een samenwerking tussen de ervaren solo-artiesten Paddy Milner (zang, toetsen) en Marcus Bonfanti (zang, gitaar). Na enige tijd voegde de bekendheid genietende ritmesectie bestaande uit Rex Horan (zang, bas) en Evan Jenkins (drums, percussie) zich erbij, waarna de focus voluit kwam te liggen op het maken van sterke songs en het vinden van het eigen geluid.

De afzonderlijke leden van Jawbone draaiden allen al lang mee in ‘de muziek’. Ze speelden met namen als Tom Jones, Eric Clapton, Jack Bruce, Ten Years After (met Bonfanti als frontman sinds 2014), Van Morrison, Robert Plant, Dave Gilmour, Ginger Baker, Ronnie Wood, Seth Lakeman, Cliff Richard, Ginger Baker, Shuggie Otis, Laura Marling, James Hunter, Phil Manzanera, Garth Hudson, Jimmy Carl Black en… vele anderen.

Handelsmerk van Jawbone is de driestemmige zang van enerzijds de stemmen van Milner en Bonfanti, die elkaar aanvullen en contrasteren, en de falsetto van Horan.

Met invloeden van Little Feat, The Band, The Rolling Stones en Crosby, Stills, Nash & Young en de eclectische achtergrond van de bandleden heeft Jawbone een frisse twist aan de rock’n’roll kunnen geven.

  • Datum: vrijdag 22 maart 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 10,- / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 5,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 22 maart @ 10:00 pm
Einde:
za 23 maart @ 1:00 am
Kosten:
€ 10
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl