Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jacky & Johnny Bernhard Band

vr 6 april, 2018 @ 10:30 pm - za 7 april, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Vijdag 6 april klinkt een aanstekelijke mix van pop en americana in Jazzpodium DJS als daar Jacky en de Johnny Bernhard Band optreden. ‘Oorzaak’ van die mix is de bijzondere samenwerking tussen twee mensen die in de Nederlandse countrymuziekwereld flink wat sporen hebben verdiend: zangeres Jacky (Jacqueline van der Griend) en gitarist Johnny Bernhard.

Jacky zat onder haar echte naam al zo’n tien jaar in de groep Cash On Delivery, deed mee aan de eerste serie van The Voice of Holland en zette zich met name bij countryliefhebbers in 2012 op de kaart met haar solosingle ‘Car in a Field’.

Gitarist Johnny Bernhard, die door de DCMA twee keer op rij werd verkozen tot instrumentalist van het jaar, trad op in the Grand Ole Opry en de Country Music Award-show in Nashville. Hij speelt al jarenlang met zijn eigen band en als gast met grote namen. Recent is zijn eerste gitaar-album ‘Forever’ uitgebracht met zijn gitaarhelden Jan Akkerman en John Jorgenson.

Line-up: Jacky (Jacqueline van der Griend) – zang/gitaar, Johnny Bernhard – gitaar, Ed Olink – drums, John Burgers – keyboard/zang, Alex Dutrieux – bas/zang

Datum: vrijdag 6 april 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 6 april, 2018 @ 10:30 pm
Einde:
za 7 april, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl/

Organisator