Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Homegrown: Urban Heat – CANCELLED

zo 22 maart @ 3:00 pm - 5:00 pm

Gratis

In het programmaonderdeel Homegrown presenteert Muziekpodium DJS telkens een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Zondagmiddag 22 maart zorgt de Dordtse soulband Urban Heat voor een muzikaal feestje. Een gevarieerd en opmerkelijk aanbod aan covers staat op het menu. Van Donna Summer tot Aretha Franklin. Met een stevige ritmesectie, zielvolle zang en een onwaarschijnlijk spetterende blazerssectie gaat het dak eraf bij ieder optreden van Urban Heat.

Een waarschuwing is op zijn plaats. Je kunt gemakkelijk besmet raken met de Urban Heat-koorts, waardoor je nog dagenlang last kunt hebben van een brede grijns op het gezicht en ritmische spiertrekkingen. Mondkapjes zijn overigens niet nodig: Urban Heat is zelfs goed voor de volksgezondheid.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Gegevens

Datum:
zo 22 maart
Tijd:
3:00 pm - 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Homegrown
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl