Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Homegrown: Bateria Pulsa & Better Late than Never

zo 22 april, 2018 @ 3:00 pm - 6:00 pm

Jazzpodium DJS presenteert onder het kopje Homegrown maandelijks een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke derde zondagmiddag van de maand goede muziek uit de regio. Op zondag 22 april spelen er twee bands..

Rock- en bluesklassiekers en songs worden ten gehore gebracht door de band Better Late Than Never, een groep enthousiaste amateurmusici die les krijgen op de Popschool onder leiding van Govert van der Kolm.

Bateria Pulsa is van oorsprong een percussiegroep die al jaren geleid wordt door Timothy van der Holst. Voor dit project heeft hij een aantal deelnemers enthousiast weten te krijgen om andere instrumenten te leren bespelen. Een percussiegroep aangevuld met bas, gitaar, piano en vocalen. Deze keer spelen zij een repertoire van Santana, Nina Simone en David Bowie.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Datum: zondag 22 april 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis

Gegevens

Datum:
zo 22 april, 2018
Tijd:
3:00 pm - 6:00 pm
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl/

Organisator