Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flatlandelic RundFunk

za 17 december, 2016 @ 9:00 pm - 11:55 pm

€ 8

Flatlandelic RundFunkOp zaterdag 17 december staat de funkmuziek weer centraal in het Dordtse Jazzpodium DJS. Na ‘Fightin’ Back Da Zone Of Zero Funk-a-tivity’ (2013) en ‘Funk Is An Attitude’ (2015) is het volgende muzikale motto van gitarist Mark Eckhardt “May da Funk B With U!”. In 2013 zorgde het motto ‘Fightin’ Back Da Zone Of Zero Funk-a-tivity ’ voor een verandering in de carrière van gitarist Mark Eckhardt. Het leverde hem het inzicht, dat het spelen met gerenommeerde muzikanten gewoon kan. Een droom werkelijkheid laten worden: je eigen nummers spelen met wereldtoppers uit de funkmuziek.

Door zijn enthousiasme en tomeloze energie is Mark een graag geziene gast bij de optredens van zijn favoriete funkbands hier te lande. Vele fijne muzikale vriendschappen zijn hierdoor ontstaan. Vanavond kan het publiek live getuige zijn hoe Eckhardt en zijn muzikale vrienden zijn nieuw geschreven stukken verfijnen en verkennen. Deze avond wordt een vrij blij vet vrolijk dik dansbaar goed groovend concert met wederom een A-Team, een topselectie van muzikanten met afvaardigingen uit Gellybooty, Seven Eleven, Phil Martin’s Mystical Funk, Jazz(Funk)Invaders, George Connection en Spankers Of Da One om samen met Mark de funk van de dag te vangen. In Funk We Trust.

Yo! No-D 4 P (Mark Eckhardt) is een vrijwel niets zeggende dj, bekend van zijn radioprogramma Flatlandelic RundFunk, dat al ruim twintig jaar te beluisteren, is en een gepassioneerd promotor van de funk die hier te lande wordt gemaakt. Vele van de vaandeldragers van deze fantastische muzikale stroming heeft hij live in zijn radioprogramma gehad.

Onze Jazz and Beyond-avonden brengen iedere derde zaterdag van de maand een live-band en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

  • Datum: zaterdag 17 december 2015
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 20:30 uur / Aanvang: 21.00 uur
  • Entree: € 8,- / DJS-leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

 

 

Gegevens

Datum:
za 17 december, 2016
Tijd:
9:00 pm - 11:55 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
jazzpodiumdjs.nl

Locatie

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl