Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Jazz: Frank Zappa Tribute

za 15 juni, 2019 @ 10:00 pm - zo 16 juni, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Zaterdag 15 juni is er een bijzonder Frank Zappa Tribute in Muziekpodium DJS. In het kader van de legendarische Undercover Sessies, een jaarlijks initiatief van De Hip in Deventer, speelt de Amersfoortse zanger/gitarist Norman Kapoyos dit jaar werk van de evenzeer geprezen als verguisde excentrieke componist, producer en performer Frank Zappa (1940-1993).

Met The Mothers of Invention behaalde Zappa eind jaren zestig succes en oogstte hij bewondering onder tijdgenoten als The Beatles en Jimi Hendrix. Hierop volgde een carrière die bijna dertig jaar zou duren en meer dan zestig albums heeft voortgebracht.

Ondanks het uitblijven van groot commercieel succes stond en staat Zappa bekend als een genie onder muziekliefhebbers die houden van het niet-alledaagse en die humor zien in het combineren van het simplistische met het complexe. Op zijn zachtst gezegd bevat het oeuvre van Zappa muziek die niet gemakkelijk na te bootsen is.

Een unieke kans om live kennis te nemen van deze bijzondere muzikale nalatenschap. Of gewoon hard mee te zingen en dansen als je er al bekend mee bent!

Line-up: Norman Kapoyos: zang/gitaar, Roland Jenster: zang/toetsen, Rik van der Ouw: bas/zang, Maurice Slot: drums/zang, Alessandro Russo: sax/toetsen.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 15 juni, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
zo 16 juni, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl