fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dutch Jazz: FliNK

za 21 mei @ 9:30 pm - 11:30 pm

€ 9

Zaterdag 21 mei speelt de Nederlandse band FliNK in Muziekpodium DJS op de Dutch Jazz-avond. FLiNK is een dynamische band die wortelt in de jazz, gekleurd is door dub en beïnvloed door popmuziek. Samen levert dat een no nonsense Rotterdamse sound op.

Trompettist Arthur Flink (State of Monc), drummer Satindra Kalpoe (Anouk, Relax) en bassist Luciano Poli (Azure Hiptronics) vonden elkaar na vele muzikale omzwervingen in dit trio. En laten zien (en horen) dat 1+1+1 méér dan 3 is.

FLiNK heeft live een overtuigend energieke en vooral afwisselende sound die soms doet denken aan Donald Byrd, dan weer aan Miles Davis, maar die ook net zo gemakkelijk herinneringen oproept aan de beste Brecker Brothers platen. Met veel succes al te zien geweest op festivals als Landjuweel en het Mondriaan Jazz Festival.

Na het in 2019 verschenen album ‘It’s Dangerous’ van FLiNK is de band nu druk bezig met het schrijven van materiaal voor een waardige opvolger. Een nieuwe single, Happens Along the Way, staat al op uitkomen en is mogelijk vanavond live te horen!

De Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband uit eigen land en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud.

  • Datum: zaterdag 21 mei 2022
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:00 / aanvang: 21:30
  • Entree: € 9,- / Leden € 4,50 ex ticketfee
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Gegevens

Datum:
za 21 mei
Tijd:
9:30 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://muziekpodiumdjs.stager.nl/web/tickets/111180772

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl