Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Jazz: FLiNK

za 20 april, 2019 @ 10:00 pm - zo 21 april, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Zaterdag 20 april speelt de toonaangevende jazztrompettist Arthur Flink met zijn groep FLiNK in Muziekpodium DJS. Afgelopen zomer maakte de band al flink indruk op Big Rivers. Met FliNK, bestaande uit Arthur Flink, Luciano Poli, Satin Kalpoe en Eni-Less, lijkt de voormalig State of Monc trompettist, zijn draai nu echt gevonden te hebben. Met meesterbassist Luciano Poli en Satin Kalpoe (Anouk, RELAX) op drums weet FLiNK een overtuigend energieke en vooral afwisselende sound te produceren. Soms doet die denken aan Donald Byrd, dan weer aan Miles Davis, maar op zijn tijd ook net zo makkelijk aan de beste Brecker Brothers platen. Turntablist dj Eni-Less voegt zowel ritmisch als harmonisch veel toe.

FliNK was al te zien met veel succes op festivals als Landjuweel en het Mondriaan Jazz festival. Binnenkort komt hun eerste album uit op het Social Beats label: It’s Dangerous.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50.

  • Datum: zaterdag 20 april 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 20 april, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
zo 21 april, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl