fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Jazz: Boris van der Lek Quartet – Ode aan Jules Deelder – CANCELLED

za 21 maart, 2020 @ 10:00 pm - zo 22 maart, 2020 @ 1:00 am

€ 9

Op zaterdag 21 maart stond er een optreden van Boris van der Lek en Jules Deelder gepland in Muziekpodium DJS. Nu Jules in de jazzhemel is, wordt deze avond een concert van het Boris van der Lek Quartet met een ode aan de onnavolgbare Deelder. De band staat onder leiding van tenorsaxofonist Boris van der Lek. Op gitaar Cok van Vuuren, op contrabas Peter Wassenaar en op slagwerk Arend Niks.

Eind 2018 verscheen van Deelder en Van der Lek bij Butler het album JAZZ. De eerste oplage (1.000 stuks wit vinyl, 2000 cd’s) is vrijwel uitverkocht. Het album en de concerten kregen lovende en vaak juichende recensies.

De muziek van Van der Lek is geschikt voor zowel jazz- als poppodia. Deelder was al lange tijd een levende legende en wordt ook als zodanig door een groot publiek van alle leeftijden erkend en herkend. Op Down The Rabbit Hole 2017 moet een record aan selfies zijn gevestigd: er was geen doorkomen aan. Op de Parade 2018 scoorden Deelder & Van der Lek in Rotterdam en Utrecht een top 2-positie qua bezettingsgraad (en in Amsterdam een derde plek). In zowel Rotterdam als Amsterdam stond de band in een grote tent op de Parade.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 21 maart, 2020 @ 10:00 pm
Einde:
zo 22 maart, 2020 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl