Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Jazz: Benjamin Herman Trio

za 4 november, 2017 @ 10:00 pm - 11:30 pm

€ 12

Op zaterdagavond 4 november start Jazzpodium DJS een concertreeks die in het teken staat van de saxofoon. De hele maand november staat dit instrument centraal. De aftrap is met niemand minder dan top saxofonist Benjamin Herman en zijn trio. Benjamin Herman (1968) leidt al jaren een zeer hechte trioformatie. Of het de composities van Misha Mengelberg zijn, jazz-evergreens of eigen werk, zeker is dat deze worden geïnterpreteerd met visie en ‘prettige virtuositeit’ (De Volkskrant).

In de afgelopen jaren bracht Herman met zijn trio de albums Solo en Live uit en afgelopen jaar werkte hij samen met de bijzonder getalenteerde zanger/pianist Daniel von Piekartz, een van de best bewaarde geheimen van de jazz- en soulwereld.

Eigen composities of standards krijgen een postmoderne makeover waar menig nachtclubbezoeker de laatste bus of trein voor zou willen missen. Daarnaast uiteraard het nodige vuurwerk dat we van Herman en consorten gewend zijn. Losjes, toegewijd, een knipoog hier en een dosis opwinding daar, dat is de muziek van het Benjamin Herman trio. Puttend uit Hermans immer uitdijend oeuvre zijn de concerten van zijn trio altijd een belevenis, met gegarandeerd ‘something to pat your foot to’.

  • Datum: zaterdag 4 november 2017
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22:00 uur
  • Entree: € 12,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 6,-

Gegevens

Datum:
za 4 november, 2017
Tijd:
10:00 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl

Locatie

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl