Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Jazz: Age Kat

za 17 november, 2018 @ 10:00 pm - zo 18 november, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdag 17 november komt gerenommeerd gitarist Age Kat naar Muziekpodium DJS, begeleid door een aantal van zijn favoriete muzikanten. Age heeft, naast al zijn werk als docent, sideman en sessiegitarist, twee gitaaralbums onder eigen naam uitgebracht en zal deze avond een ‘best of’ van dit repertoire ten gehore brengen.

Wat te denken van de bezetting: Eelco de Boer- drums, Marco Dirne- bas, Berthil Busstra- keys en Peter Lieberom- sax. Topsolisten met een grote staat van dienst ondersteund door een vette ritmesectie.

Age’s carrière begont bij Rick DeVito in de jaren 80. Sindsdien heeft hij over de hele wereld gespeeld en vele grote artiesten mogen begeleiden (met de band van Jan Rietman), zoals Billy Preston en Leo Sayer. Onder zijn eigen naam bracht hij meerdere gitaaralbums uit. Hij is vaste docent aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

  • Datum: zaterdag 17 november 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 17 november, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 18 november, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl