Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dry Riverbed Trio

vr 31 januari @ 10:00 pm - za 1 februari @ 1:00 am

€ 9

Op vrijdagavond 31 januari speelt het Dry Riverbed Trio met de Dordtse broers Ciggaar en de Dordtse contrabassist Ronald Tilgenkamp in Muziekpodium DJS. Dusty en Darryl Ciggaar hebben de blues met de paplepel meegekregen en spelen van kinds af aan al over de hele wereld met hun rootsmuziek. Ook Ronald Tilgenkamp is sinds hij bij toeval een contrabas in zijn handen kreeg vergroeid geraakt met blues, country en rockabilly.

In 2014 zet de formatie Dry Riverbed Trio zijn eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland besluit de band zich te focussen op hun eigen sound binnen de blues- en countrymuziek. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het hele spectrum aan old school blues en country.

Vanaf dat moment volgt er een reeks optredens in binnen- en buitenland waar de band met succes kleine en grote podia alsmede festivals bespeelt, waaronder Kwadendamme Blues en Moulin Blues. Daarnaast worden er voorprogramma’s gespeeld voor onder meer de Paladins en Ian Siegal. De optredens worden gekenmerkt door hoge energie, passie, plezier en contact tussen de muzikanten op het podium, waarbij Dusty zijn rol als frontman op de gitaar vol verve tentoonspreidt.

In 2018 wordt Dry Riverbed Trio getekend bij Dox en worden er plannen gemaakt een plaat uit te brengen. In augustus 2018 vinden de opnames voor het album Chained and Bound plaats in een oud klooster in het Zuiden, in februari 2019 volgde de albumlancering in ‘hometown’ Dordrecht..

Line-up: Dusty Ciggaar: gitaar en vocals, Darryl Ciggaar: drums en vocals, Ronald Tilgenkamp: contrabas en vocals.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 31 januari @ 10:00 pm
Einde:
za 1 februari @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl