Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS inDOOR – Downtown Decatur (Americana) – set 1 – CANCELLED

vr 16 oktober, 2020 @ 7:00 pm - 8:00 pm

€ 8

AFGELAST!

Tot onze spijt komen, als gevolg van de vanavond (14 OKT 2020) in werking gaande nieuwe aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het corona-virus, de twee concerten van Downtown Decatur die voor vrijdag 16 oktober a.s. gepland stonden, te vervallen.

Spijtig natuurlijk voor iedereen maar tegelijk ook logisch, het gaat niet de goede kant op. Wij volgen dus alle richtlijnen van het RIVM en het Kabinet. Dat houdt ook in dat we eind oktober opnieuw – aan de hand van dan aan de orde zijnde maatregelen – bekijken wat we met de overige geplande inDOOR concerten doen.

Restitutie
Heeft u tickets gekocht voor deze concerten dan kunt u restitutie krijgen van het bedrag. Stuur dan een email naar penningmeester@muziekpodiumdjs.nl met daarin vermelding van uw naam, uw bankrekeningnummer en het concert waarvoor u kaartjes heeft gekocht en het bedrag zal zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Vanzelfsprekend staat het u ook vrij het bedrag aan ons te doneren. We kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en hopen in betere tijden weer fraaie concerten te kunnen organiseren.

Namens bestuur Muziekpodium DJS

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Datum:
vr 16 oktober, 2020
Tijd:
7:00 pm - 8:00 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

DOOR
Spuiboulevard 220
Dordrecht, Zuid Holland 3311 GR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.doordordrecht.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl