Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dordtse Helden: Downtown Decatur

vr 13 december, 2019 @ 10:00 pm - za 14 december, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Vorig seizoen is Muziekpodium DJS gestart met een reeks concerten onder de noemer Dordtse Helden: speciale concerten door lokale musici die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Vrijdag 13 december staan gitarist Evert Houtman en bassist Koos Markesteijn en hun band Downtown Decatur centraal.

Deze twee heren hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de Dordtse muziekscene. Beiden begonnen in de jaren 60 in bands te spelen. Evert Houtman speelde in bands als Marakesh en The Noble Band. Koos Markesteijn speelde onder meer bij de band Trash met zijn broer Richard Markesteijn. Hij begon als gitarist, maar werd uiteindelijk bassist omdat ze geen bassist hadden. Samen met Joop Vastenhout, Evert Houtman en Leo Schellinger speelde hij in de band Mix the Signals. Sinds vijf jaar zijn de beide mannen actief met hun band Downtown Decatur.

Zij spelen met hun band twee sets vol onvervalste americana. Ze halen hun inspiratie uit muziek met een oorsprong in de Verenigde Staten, songs van muzikale helden en eigen composities. Een mix van americana, blues, southern rock en een vleugje cajun. Levendige muziek waarin gezongen wordt over de gebeurtenissen in het dagelijks leven. Swingend en rockend met soms wat melancholie. Deze locale musici zijn al jaren bezig in dit genre en weten als geen ander het publiek in te pakken.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 13 december, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
za 14 december, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier