Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS XL – Wouter Hamel

vr 24 april, 2015 @ 8:30 pm - 11:00 pm

€15,00

Wouter-Hamel-by-Sanja-Marusic-03-coverIn samenwerking met Jazzpodium DJS brengt Bibelot Jazz- en popmuzikant Wouter Hamel naar Dordrecht. Op 24 april brengt hij in de Main Stage zijn nieuwste album ‘Pompadour’. Deze Nederlandse jazz- en popartiest werd na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours bekend in geheel Nederland. Vele radio- en televisie optredens volgden. Vervolgens bracht hij 3 albums uit, gaf hij talloze optredens in Nederland, won hij een zilveren harp en werd hij een superster in onder meer Japan.
Levenslust
Wouter Hamel weet op zijn albums verschillende kanten van jazz/popmuziek te belichten. Zijn in april 2014 uitgebrachte album ‘Pompadour’ wordt gekenmerkt door levenslust, maar waarin, zoals altijd, een verrassing op de loer kan liggen. Na de vorige, wat rustigere en introverte plaat ’Lohengrin’ staat het nieuwe album weer vol spannende en energieke popsongs. Het album is opgenomen in Wouter Hamel zijn eigen studio, maar was een sociaal proces met gezellige maar ook avontuurlijke samenwerkingen. Zo werd er in New York met jazzlegende Mark Murphy gewerkt en is Benny Sings er ook weer bij.

Support: Savoy Room
De muziekstijl van de Rotterdamse band Savoy Room is het beste te omschrijven als een pakkende mix van bands als Jazzanova, Zuco 103, Moloko en 4 Hero. Tijdens optredens wisselen diverse genres elkaar snel af. Eind 2014 kwam debuutalbum ‘Savoy Room’ uit en werd deze met veel lof ontvangen. Overal waar Savoy Room komt laten ze een spoor van vreugde- en dansbaarheid achter.

Jazzpodium DJS
Bibelot gaat voor dit concert samenwerken met Jazzpodium DJS (Dordtse Jazz Sociëteit). DJS is het oudste Jazzkernpodium van Nederland. Op het jazzpodium van DJS worden jaarlijks 90 live concerten georganiseerd in diverse genres als Jazz, Blues en Wereldmuziek. In de toekomst willen beide partijen graag vaker een samenwerkingsverband aangaan.

Ticketinformatie

Tickets: € 18,00 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

DJS Leden betalen 15,- en VIP leden betalen 12,50. Als leden tijdens het bestellen in het actiecode veld DJS Lid of DJS Vip intoetsen wordt de korting automatisch verrekend. Ook bij de centrale balie van het Energiehuis geldt de korting.

Gegevens

Datum:
vr 24 april, 2015
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator