fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS KingsFest

za 27 april, 2019 @ 1:00 pm - 6:00 pm

Gratis

Muziekpodium DJS viert zaterdag 27 april van 13.00 tot 18.00 uur Koningsdag met een muzikaal feest waar vele lokale muzikanten een moppie (of een paar) komen spelen. Akoestische popliedjes, blues- en jazz-grooves tot en met latin- en andere wereldse klanken: deze middag is als een muzikale koekhap-trip van alles dat door het jaar heen in DJS te zien en horen is.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 – 13:45 Joyce & Erik
Bekende jazzlab zangeres Joyce komt samen met Erik het koningsbal in de DJS openen. Zij spelen enkele royale nummers in een akoestische jasje. Gedragen door de koning en koningen van de popmuziek zullen zij een waardig eerbetoon aan de Majesteit brengen. Omdat de eenheid van alle mensen in Nederland centraal staat bij Koningsdag zal er zeker een beroep gedaan worden op de vocale capaciteit van het publiek.

14:00 – 14:45 Giant Chicken
Een kleurrijke band met bekende Dordtse musici Maarte Ho, Cors Hordijk, Paul van Stapele, Steef van Dijk en Frank Fish. Bij deze mannen komt van alles voorbij van country-folk tot rock, eigen werk en een aantal verassende covers.

15:00 – 15:45 Henri’s Jazzthing
Jazzlab musici zullen los gaan op een aantal jazzstandards. Instrumentale muziek met een stevige swing en soepele groove.

16:15 – 17:30 Glitterball Experience
Seventies eighties discofunk, aangevuld met eigen nummers. Die echt lekkere hits uit de clubs van toen plus gloednieuw werk. Glitterball Experience sluit op Koningsdag het feest af met Sunny Moonshine op zang en op keys en the legendary Ronny Zogara op gitaar. Terwijl SugarRay Snarewhipper aan z’n bas plukt, slaat Tony Solana z’n in ’t donker lichtgevende stokken aan gort. Kom dansen, kom zingen op deze dampende discoparty!

De bar is open, er zijn tosti’s en bij mooi weer gaan de grote deuren lekker open. De muziekpolitie hecht eraan wel te laten weten: er mag niet – wij herhalen: niet – met wc-potten worden gegooid.

  • Datum: zaterdag 27 april 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Tijd: 13.00-18.00 uur
  • Entree: gratis
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Gegevens

Datum:
za 27 april, 2019
Tijd:
1:00 pm - 6:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier